Beach 2008

Så här vill jag se ut på stranden i sommar.
Snyggast på stranden tycker jag är helt osminkad, men vill man fräscha upp sig lite är det vattenfast mascara som gäller, och eventuellt en lätt concealer. Glöm inte solskydd!

Tänk på att om du har smink i strandväskan finns det stor risk för att det smälter. Risken är störst med krämiga produkter som läppstift, foundation och läppcerat. Därför gör du bäst i att lämna sminket hemma.
 image102


REN Rose Complex Moisturiser

Jag har nu använt min REN Rose Complex Moisturiser i ca en månad och jag måste erkänna att jag är såld.
I yngre tonåren hade jag väldiga problem med min hy. Jag kämpade med att täcka över finnar och pormaskar varje dag. Då tvättade jag i princip ansiktet med tvål och hade den billigaste foundation jag kunde hitta. Inte konstigt att min hy sa ifrån!
Då började jag invesera i en bra foundation, var noga med hudvårdsrutiner och var osminkad så ofta jag kunde. Min hy blev otroligt mycket bättre och sedan dess har jag såklart fått en finne då och då, men aldrig haft några stora problem med min hy.
Nu har jag en normal hy men känner ändå att jag vill använda bra produkter och förebygga problem som annars kan uppstå i framtiden.

RENs produkter innehåller 100% naturliga ingredienser. Syntetisk parfym, sulfater, animaliska ingredienser, petrokemiska ingredienser, silikoner eller parabener som kan skada din hy finns inte i RENs hudvård.

REN Rose Complex Moisturiser är för en normal hud och återfuktar, ger näring och slätar ut. Den innehåller extrakt från vildros samt antioxidanter från krossade rosenblad. Dessa motverkar fria radikaler medan olja från kamelia och nypon ger extra fukt och näring.

____________________________________________________________________

REN Rose Complex Moisturiser är ett lätt kräm som snabbt går in i huden. Huden känns återfuktad utan att bli kladdig. Huden känns len och smidig efter applicering.
Krämen doftar fräscht av ros, men jag tycker dock att doften kan bli lite för markant.
Ett stort plus är behållaren som är en pumpflaska. Det blir hygieniskt eftersom du inte pillar i en burk med dina fingrar varje gång. Pumpen ger en exakt mängd för att smörja in ansiktet. Det gör att produkten blir väldigt dryg eftersom du då inte tar mer kräm än du behöver.
Köpt på Grooming Store för 425 kr.

Tummen upp!

image101

Festsminkning

I lördags var det utgång för min del och här ser ni min sminkning
image100

Bas:
Too Faced Wrinkle Injektion
Nouba Stick foundation nr.23
Nouba Puder
FACE rouge "celestial"
WetnWild Solpuder

Ögon:
FACE Browshadow "suede"
Nouba Lila Lösskugga
GOSH Lila Kajalpenna
Lösfransar från Depend (Förlimmade nr.1)
Too Faced Lash Injection Mascara

Läppar:
Too Faced Lip Injection

Wrinkle Injection

Alla vet nog vid detta laget att Too Faced Lip Injektion är helt fantastisk. En produkt som är minst lika fantasktisk är Too Faced Wrinkle Injektion. Låt dig inte luras av namnet, den silkeslena krämen är inte bara för dig med rynkor. Wrinkle Injektion är en underbar primer som du lägger efter ansiktskräm, men innan foundation. Den innehåller vitamin C, slätar ut rynkor och fyller ut alla små fina linjer.
image99

Ögonbryn

Dina ögonbryn ramar in ditt ansikte och ett par schysst formade bryn kan lätt lyfta fram en make up.
Första gången jag plockade mina bryn gick jag till en salong bara 13 år gammal. Har man inte stenkoll på plockning kan det vara bra att få dem plockade på salong första gången, så kan det vara lättare att hålla efter dem.
För att markera brynen tycker jag det är bäst att använda en snedskuren pensel och en ögonskugga/brynskugga. Då får du ett mjukt och naturligt resultat.
Som finish kammar jag brynen med en ögonbrynsgel som gör att brynen hålls på plats hela dagen.
image98

RSS 2.0